Piece of meat

Det råder fattigdom, povertet och inte minst svält i det torra Pampas. Befolkningen har törstat och hungrat i hundrade, hundrade år. Svälten har varit så påtaglig att många inte ens känner sig hungriga längre.

Då sker något som kommer att förändra världen och livssynen för dessa utbölingar. Ut på Pampas vida slätter slängs en köttbit av från RGLine. En liten blek köttbit, dock fullproppad med viktiga vitaminer, mineraler och antioxidanter. Viktiga ämnen för Pampas-slättens befolknings överlevnad. Befolkningen får genast syn på köttstycket på marken. Lukten sprider sig långa vägar. Likt gråa, hungriga, hesa gamar slänger befokningen sig över köttbiten. De rycker, drar och sliter. Hårdhänta och garvade av den stränga livssituation de befinner sig i. Alla vill ha en liten bit av denna underbara frukt.

Den slitna köttbiten befinner sig i upplösningstillstånd. Senor och slamsor hänger och slänger. Men vitaminerna är fortfarande intakta i biten. Det är dessa som fortfarande håller den samman. Vitaminerna och de andra mindre åtråvärda köttbitarna som finns i Pampas.

Kommentarer
Postat av: K

testar

2007-04-19 @ 16:53:07
Postat av: Anonym

Var och en med sin mission! :)
háll ut! :)
Beijos!!

2007-04-19 @ 23:28:06
Postat av: Kajsa

Ja alla är vi nog någons köttbitar sist o slutligen! Man får se det positivt! (?) :)

2007-04-20 @ 10:25:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0