Entrelac

Nej, det är ingen delikat köttbit från varken ko eller gris - entrelac är ett sätt att sticka! Och precis som det står i länken så är det riktigt roligt och riktigt beroendeframkallande... och riktigt lätt, trots att slutresultatet ser invecklat ut. Det enda du behöver kunna är att plocka upp maskor, sticka avigt och sticka rätt. Jag startade ett litet filt-projekt igår kväll och sitter ikväll igen som klistrad och stickar frenetiskt. Jag använder ett tunnare garn än vad det står i mönstret, den knallröda färgen. Eventuellt kommer bilder någongång. Men nu tillbaks till stickorna. Hejtå.

ESC 2008: Sveriges kandidater

Jag läste just aftonbladet och såg att schlager-kandidaterna är släppta! Där fanns en del roliga (?) artistkombinationer, som E-type och the Poodles eller Carola och Andreas Johnson tillsammans. Även ett par gamla FameFactory-elever har nån grävt fram - Michael Michailof t.ex., vad jag minns var han riktigt duktig i FameFactory. Calaisa är också med trots att deras musikstil inte alls liknas vid schlager. Kanske det blir Sverige-genombrottet för dem?

Nuts or no nuts

Det är inte nå roligt att få såna där i munnen då man ska äta mat...

- fick jag höra då jag försöker vara nyttig och sprinklar nötter över salladen. Själv tycker jag att min nyinförskaffade nötblandning är riktigt god - med solrosfrön, pumpafrön och pinjenötter. Och så en flod balsamvinäger på! Mums!

RSS 2.0