Mera byte

image98

Nu ska här bytas garn & te, jippi! Jag dricker mest svart och rött te och i smakväg slinker nog det mesta ner. Frukt, bär och vanilj går alltid hem. Just nu smuttar jag gärna på ett rött te med lingon, blåbär och yoghurtsmak. Och stickar gör jag helst i naturgarn, eller delvis naturgarn.

På stickorna och under nålen

image96

Snart en liten filt
   
                     
image97

Snart en duk

Bestyr

Oj, oj vad det finns många händiga, duktiga, produktiva mänskor där ute... Jag har spenderat morgonen med att surfa runt bland diverse stickbloggar. Jag hittar alltid nåt nytt och spännande som jag bara måste prova. Angående andra melodifestivalsuttagningen igår, så var jag på vippen att skriva ännu ett lite surt inlägg - men jag hejdade mig. Jag återkommer då jag får lust att ta bättre ord i munnen. Målet för dagen är annars att sätta in programmet som hör till min telefon/kamera på nya datorn och föra över lite bilder. Men först ska jag gå på hockey.

PS. Varför gick inte Carola vidare?? Jag tyckte faktist att låten var bra och satt och tänkte: denna vinner i år. Inte för att det var Carola, utan för att låten faktist var bra och kanske något annorlunda. Istället går Sanna Nielsen vidare med den mystika texten "my life goes on, just like the moon, empty room" . Puh.

PS2. Jag kunde inte hålla mig, sorry!

Det är som en rullator för en gammal mänska...

...bara att hålla i och köra på!

Så sa kursledaren på min lappteknikskurs om de fina, dyra symaskinerna som finns nuförtiden. Min symaskin - eller hrrm, mammas symaskin som jag har lånat (snott) - håller väl inte riktigt det måttet, men den kör på och syr ihop alla lappar som jag vill att den ska göra. Jag har alltså gått en kurs i att sy i lappteknik och klipper och syr nu för brinn kära livet. Min senaste idé, "en vårduk", är under produktion. Jag använder gula, gröna och lite mönstrade resttyger. Kanske dyker det upp en bild senare (så säger jag alltid).

Nej

Nej, inga hittar och ingen ESC-vinnare fanns det i lördagens melodifestivalsuttagning i Göteborg. Jag hoppas verkligen inte det iallafall. Amy Diamonds låt var väl den starkaste, men jag kan inte på rak arm tralla fram den. Nej, helt enkelt.

RSS 2.0