Utdrag ur sommaren nollsex

Öland och semestern kom och gick! Gamle svarten (Volvo -89) gled fram så fint genom Sverige och skapade oss knappt några problem alls. Fläkten gick dock sönder på vägen ner till Öland, så vi var tvungna att bruka gammalt hederligt KD (korsdrag). Inget nymodigt AC-trams här inte. Gav oss lite huvudvärk och risigt hår, men wtf. Öland var väldigt torrt, extremt barnanpassat och totalt överbefolkat... Vårt boende var iallafall suveränt; vi hyrde en liten stuga av en kvinna där hon bodde. Vi hittade också en (nästan) alldeles egen sandstrand med fina runda stenar och långgrund strand, där vi simmade och njööt... På vägen tillbaks tog vi en tur via Kalmar (otroligt fin stad), glasbruken i Orrefors och Boda och förstås Bullerbyn och Lönneberga. Det blev även lite små, olagliga fiskestopp här och var (man måste ju kompromissa..).

fisk


Jepps, jepps. Nu är ytterligare ett vokal-land avprickat på kartan. Åland, Öland och diverse i-land. Kanske man tar sig en u-lands tripp nästa gång.

________________________________________________________________________________

Kanske Gud är en älg?
Frågan dök upp när jag o några kompisar (alltför) sent en kväll diskuterade hur det vore om älgarna styrde världen. A definierade samtidigt färgen kalsonglila. Ni vet de där långkalsongerna man drogs med förut innanför byxorna när mamma tyckte det var kallt. Kalsongerna som töjde sig fast ända till Lillkyro och som bara blev skönare med åren. De var lila. Kalsonglila.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0